hétfő, augusztus 24, 2009

Windsor és Virginia Water






Kényelmi okokból csak 1-2 képet teszek fel, bár alig fényképeztünk érdemit-megint. Igazából a windsor-i kastély zárva volt, a kapu lőn csak megörökítve, meg Virginia Water lenyűgöző, importált római kori romjai. Szép időt kaptunk viszont, aludtunk egy órányi mélyet a fűben-lehet a levendula volt annyira nyugtató- mindezek előtt veszekedtünk egy jót, csak hogy forrón tartsuk a szerelmet. És csaltunk nagyot, mert oda-vissza vonattal mentünk, és csak a környéken bringáztunk-kivétles volt, h nem holtfáradtan esünk ágyba szombat este.
És most lelkiismeret furdalásom van, hogy már megint nem válaszoltam arra a 4-5 emailre, amire kellett volna, csak egyet pipálhatok ki közülük. Viszont kaptam egy aranyos plüssmacit, irtóra örülök neki, ami azért fura, mert az effajta csajosság hiányzik belőlem: értsd cuki, szupi és társaik. De ez a mackó nagyon klassz, kicsi, és helyes, majd megmutatom. Teo lett a neve (ha roszat csinál: Teodor)- nah, fájjon csak :D, e!

Esküszöm a Bence boldog azon a képen, hiába a tragikus tekintet, éppen csak egy monolit előtt áll, ki tudja melyik Űrodüsszeából való az...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése